Forenom

Forenom Suomi
Forenom Финляндия
Forenom Finland

Etusivu » Kalustetut asunnot » Huoneistohotellit ja erikoiskohteet » Forenom Meripuisto Espoo

Forenom Meripuisto

6 syytä valita Forenom Meripuisto:

 

+ Järkevä hinta

+ Helppo ja nopea varaaminen

+ 0 min check in ja check out

+ Hyvät ajoyhteydet

+ Ruoanlaittomahdollisuudet

+ Nopea wifi

 

Forenom Meripuisto on huoneistohotelli, joka tarjoaa käytännöllistä ja huoletonta majoittumista hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Kivenlahdessa erinomaisella hinta-laatusuhteella. Itsepalveluperiaatteella toimiva huoneistohotelli aukesi Forenomin asiakkaiden käyttöön helmikuun 2014 alusta tarjoten yhteensä 36 huonetta.

 

 

Forenom Meripuisto toimi aikaisemmin Hotelli Meripuisto-nimellä edellisen yrittäjän aikaan. Forenom Meripuiston huoneet sijaitsevat Meripuiston uudessa osassa, joka on vuonna 2007 rakennettu uudisrakennus. Huoneistohotelli sijaitsee rauhallisella paikalla vain 200m päässä Espoonlahdelta ja osasta huoneista aukeaa merinäköala. Voit valita joko 26m² tai 21m² kokoisen huoneen. Majoittua voit muutamasta yöstä useaan kuukauteen. Forenom Meripuiston majoituksen hintaan sisältyvät liinavaatteet ja loppusiivous.

 

 

Varaukset

Selaa vapaita huoneita ja varaa majoitus

Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Alkaen-hintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä per hotelli. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Forenom Meripuisto sopii erilaisiin majoitustarpeisiin joko yksin matkustavalle tai isommille ryhmille kuten työmatkaajalle, pariskunnille, lapsiperheille ja kaveriporukoille. Forenom Meripuisto on otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa, ja olemme saaneet kohteeseen mukavasti varauksia.

 

Asunto putkiremontin ajaksi?

Meripuisto sopii hyvin myös asunnoksi putkiremontin ajaksi.

 

 

Huoneiden varustelu

Huoneet ovat tasokkaasti varusteltuja. Hiljaisissa ja huoneistokohtaisesti ilmastoiduissa huoneissa on taulu-TV, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin. Jokaisessa huoneessa on kaksi Unikulman laadukasta sänkyä Unikulman peitoin ja tyynyin sekä osassa huoneista on myös nojatuolista levitettävä lisävuode. Huoneissa on kirjoituspöytä, vaatesäilytystilaa, silitysrauta ja -lauta sekä housuprässi. Kaikissa huoneissa on suihkulla varustettu laadukas kylpyhuone, josta löytyy hiustenkuivaaja. Käytettävissäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Lisäksi 26m² kokoisissa huoneissa on merinäköala.

 

Sisustus

Modernisti ja laadukkaasti sisustettuja huoneita on ollut suunnittelemassa muotitaiteilija Jukka Rintala. Tekstiilien väriskaala vaihtelee hillityn tyylikkäistä hiekan sävyistä aistikkaaseen violettiin. Hotellihuoneiden seinillä on kaakeleille erikoistekniikalla tulostettuja Rintalan akvarelleja. Kylpyhuoneissa on käytetty tehokeinoina muun laatoituksen seassa samantyyppisiä Jukka Rintalan taideteoksia. Myös sisustus- ja käyttötekstiileissä on käytetty hänen suunnittelemia tuotteita.

 

Kulkuyhteydet

Forenom Meripuisto–huoneistohotellissa on runsaasti pysäköintitilaa, voit parkkeerata oman autosi katettuun autokatokseen. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy kadunvarsipaikkoja. Autolla pääset kätevästi suoraan Länsiväylälle. Helsingin keskustaan ajat 20-30 minuutissa riippuen vuorokaudenajasta.

 

Kivenlahteen pääset useammalla bussilla ja sieltä liikennöivät bussit Tapiolaan, Leppävaaraan, Otaniemeen, Jorviin, Kauklahteen ja Järvenperään. Esimerkiksi sieltä kulkee myös poikittaislinja nro 543, jolla pääset kätevästi esim. Kilon kautta Leppävaaraan saakka. Kivenlahden Meritorilta lähtee kesäisin saaristoveneitä rannikon saariin.

 

Lähiympäristö ja palvelut

Kivenlahdesta löytyy ruokakaupat (700m Alepa, 900m K-Market), Neste Oil -huoltoasema, ravintoloita, kirjasto ja venesatama. Esimerkiksi Ravintola Marine sijaitsee Kivenlahden Marinsatamassa tarjoten upeat näköalat merelle. Ravintola on avoinna ympäri vuoden.

 

Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee n. 1,8 kilometrin päässä Forenom Meripuisto –huoneistohotellista. Autolla ajat kauppakeskukseen parissa minuutissa ja kävellen pääset sinne n. 20 minuutissa. Lippulaivasta löydät monipuolisesti erilaisia palveluja, mm. ruokakaupat, Anttilan tavaratalon, kahviloita, pizzerian, kioskin, McDonaldsin, leipomon, apteekin, pankin, postin, pesulapalvelut, suutarin, kirjakaupan, parturi-kampaajan ja kukkakaupan.

 

Forenom Meripuisto sijaitsee meren välittömässä läheisyydessä ja Espoon Rantareitti tarjoaa todella hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, kävellen tai lenkkeillen. Jos pidät minigolfista, läheltä löytyy tasokas minigolf-rata. Lisäksi Espoonlahden uimahalli sijaitsee lähistöllä.

 

Osoite

Tyrskyvuori 4, 02320 Espoo

 

Kuvia Forenom Meripuistosta

 

 

 

 

Kivenlahden historiaa

Stensvik-niminen kylä mainittiin ensimmäisen kerran maakirjassa 1540. Alue on ilmeisesti saanut nimensä kalastaja-talonpoika Stenin mukaan. Stensvikistä tuli merkittävämpi paikka kun sinne perustettiin 1861 tiilitehdas. Tiilitehdas tuotti tiiliä Helsingin ja Suomen rannikon linnoituksiin ja mm. Uspenskin katedraaliin. Kauimmaksi joutunut Stenswik-tiili on löytynyt Alaskasta. Vuonna 1966 Alvar Aalto loi yleiskaavan, jonka pohjalta aloitettiin Stensvikin rakentaminen nykyaikaiseksi Espoonlahden osaksi, Kivenlahdeksi. Vanhasta kylästä on jäänyt kaksi vanhaa puutaloa jäljelle, kansakoulu ja postirakennus. Kivenlahti jakautuu nykyisin kolmeen osaan, Ylä-, Ala- ja Meri-Kivenlahteen.

Forenom Meripuisto

Tyrskyvuori 4

02320 Espoo